Weer een jaar voor bij

Hallo , rovertjes

Het is weer zo ver de maand december laat van zich horen , dus dit wil zeggen weer een jaar voor bij .

IMG_1597Met deze knoeperd  kijk ik vreugdevol terug op een fantastisch jaar , met vele grote snoeken , deze was goed voor 114 en lekker dik in haar vet.. de Mcrubber van Svartzonker was het aas .

IMG_1605

Iets later was deze dame van de partij en zie je duidelijk wie hier gegeten werd in volle overtuiging ,deze mcrubber was bijna niet meer terug te vinden . 94 cm

IMG_1599

Deze dame lag lekker vet uitgeteld op de meetlat 114 vm

IMG_1410

Deze was donker gekleed maar kwam waarschijnlijk door het voedsel dat ze tot zich nam , muizen en ratten stonden op haar menu , ziehier wat er van overschoot….

IMG_1443

Ook Zweden was dit jaar een top week met 98 snoeken in de boot en met 11 meters konden we helemaal niet klagen ….. mooi getekend en ook hier was de Svartzonker numero uno

IMG_0734

Hier heb ik echt mijn hartje kunnen ophalen en zal ook voor 2017 weer op mijn verlanglijstje staan.

IMG_0761

Ook hier was de Mcrubber topper van de dag….voor gelood met 15gram en een haakje op de rug ,knalde deze 112 lekker op het aasje.

IMG_0799

De mooie tijgermotieven doen meng snoekvisser smelten voor hun mooie kleuren, en toen reed ik terug naar belgie …… ook hier deden de meters het goed dit jaar , amaai ….

IMG_1340

Deze belgische dame goed voor 112 gaf een leuke sport , en was niet de enigste, mijn maatje Filip Verlinden was dit jaar ook elke week van de partij en heeft ook leuke vissen mogen strikken …..

IMG_1241

Deze 118 vonden we supermooi , dus de meterparade bleef doorgaan , maar geloof me ook vangen we kleine vissen hoor ….

IMG_1329

Ook deze mogen gefotografeerd worden , want alleen maar dikke vissen vangen kan bijna niet en vandaar dat deze ook op de foto mogen , hahahha

IMG_1337

Dus om het verder kort te houden wil ik al de volgers van mijn blog het beste toewensen voor 2017 en vooral met een goede gezondheid en met veel vis op de kant.

IMG_0396

Dus ik zou zeggen hou het veilig en tot volgen jaar .

Groetjes van De Pappie Berkley

IMG_1108


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van Berkley Boys en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.