Vliegende brigade uit het Roompotgebied …

Beste Collegavissers,

Hier nog een bericht van onze jongste verslaggever uit de zeehengelsport.

Jong talent moedigen we aan en daarom al een dikke “merci” voor dit mooie verslag van onze vliegende brigade “Romano Van Peer”.

Romano viste afgelopen zaterdag 13 januari in de Voordelta, samen met zijn vader en hun Warrior 170. Als aas hadden ze verse zeepieren, gezouten zeepieren en mesheften bij om het kustgebied aan Domburg in de Voordelta af te vissen.

overzicht van dit gebied

Ze vertrokken vanuit de trailerhelling aan “Neeltje Jans” samen met twee andere sportvisboten en vaarden eerst naar de DR5.
Aan de DR5 ankerden ze op 14 meter diepte maar daar wou de vis niet goed bijten.

Warrior 170

Als tweede plan proberen aan de R4 iets ondieper en dit bracht af en toe mooie scharren op.

Toen de stroom er uit ging en de vangsten terugliepen besloten ze naar de R1 te varen om te proberen op dieper water. Hier ankerden ze op 19,6 meter en konden ze leuk wijting en schar vangen. Na enkele uurtjes zijn ze terug naar de helling gevaren en zat de geweldige visdag er op.

geankerd op 20 m

Heren, bedankt voor jullie leuke verslag en leuke foto’s. Hopelijk komen er in 2018 mooie vangsten aan en horen we nog wat van jullie.

Veel succes en tot de volgende.
Bedankt Roman.
groeten
Wim


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van De Kleine Bootvisser en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.