Vandaag eens met Sebile op stap

Goedemorgen , Peuterraars

De maand september zit er ook weer op en de snoekjes beginnen stilletjes aan te dikken ,dus besloot ik om eens met de Sebile aan de slag te gaan en niet zonder resultaat.

IMG_1230

De trophy spinnerbait is een top aasje voor weinig gld die zowel de groenjassen als de perca weet te verleiden.

IMG_1235Dat z niet altijd even groot zijn maakt niet uit , het is gewoon een geweldig gezicht als je de soek een grote bocht ziet maken en zo naar je aasje gaat , en er met een bocht om heen gaat om dan vliegensvlug toe te slaan ,

IMG_1296

Dat er keuze genoeg is op de markt kan je hier merken een kleine greep uit ons assortiment overal in de betere hengslsportzaak te verkrijgen.

Vandaag was het voornamelijk de bontgekleurde spinnerbladen die voor de aanbeten zorgde , zelfs de baarzen kunnen deze aasjes wel smaken .

IMG_1229

Naar gelang de tijd vorderde hoe warmer het werd , dus tijd voor het jasje uit te trekken , want deze septembermaand is niet normaal ivm de temperaturen …opfff wat een weer.

IMG_1289

Ook deze meter , al lijkt het meer op een veter , nam de spinnerbait volledig tot zich , en gaf me een geweldige dril op een licht gewicht hengeltje .

IMG_1293

Deze had een mooie kleur en zeker als je dan een foto neemt met de zon op het natte lijf, dan weerspiegelen de kleuren op zen best.

IMG_1294

Deze dame , nam wel revanche en dacht er van om even in mijn hand haar initialen te zetten de ro……zak hhaahaha, gelukkig ontsmettingsmiddel aan boord want deze essox lusox heeft best wat bacterie  aan haar tanden zitten , en is dus ook een must om het steeds bij de hand te hebben wil je erger voorkomen .

IMG_1295

 

Ondanks het warme weer bleef het lekker lopen , en de aanbeten bleven niet uit , en dit alles op een stukje vernuft van Sebile , vaak onderschat en nogmaals zeg ik , onbekend , onbemind……

IMG_1298Na deze vandaag uitgebreid te water gelaten hebben kan ik zeggen dat dit aasje is goedgekeurd om de groenjassen en de baarzen te verleiden .

IMG_1300

Daarom zou ik de pappie niet zijn moest ik niet zeggen kopen die handel en steek ze in je viskoffer moet je hebben …..

IMG_1299

Dus doen , zo dit was het weer voor deze sessie , maar hou het in de gaten volgende week gaan we op zoek naar groter dame op groter water ……

dus pikes beware ,

tot laters…..de Pappie


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van Berkley Boys en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.