Shakespeare nieuwe feeders voor seizoen 2016.

P1020104

Eindelijk,

Na lange tijd wachten, dan is nu eindelijk de tijd gekomen dat Shakespeare met de juiste feederhengels gekomen die wij als Laaglander prefereren.

Dinsdag 14 July 2015 had ik een afspraak staan samen met de ontwikkelaar van Shakespeare James Robbins  en zijn filmregisseur Ian Chapman.Deze dag gingen we er op uit om te proberen een mooie reclame shoot neer te zetten voor You tube die ik ook kon gebruiken voor op mijn Blog, zodat iedereen duidelijk kan zien met welk materiaal wij voor het seizoen van 2016 gaan komen.Als eerste van deze wel regenachtige en wat heet, maar mooie dag stond op de lijst de nieuwe Agility feeders van Shakespeare en deze feeders zoals wij deze in de laaglanden willen hebben. In de maten 3.30 M , 3,90 M en 4,20 M  en deze eerst is gemaakt voor commercial vijvers en is in Engelse stijl gemaakt. Voor de afstand tot 30 meter is deze hengel een ware stallion en laat graag zijn spieren zien tijdens een dril, een prachtige mooie curve en vangt de heftige tikken van een zwaar kop schuddende vis op de top met souplesse en schitterend op.

Dan de  Agility 3,90 M feeder met een werpgewicht  tot 90 gram en is een waar genot, tijdens deze dag viste ik met deze hengel en kan u vertellen ben verliefd geworden . Grote ogen verdeeld over de gehele hengel,een prachtige top actie waarbij het vissen met een method als korf geen enkel probleem geeft. En dan zijn grote broer met een lengte van 4,20 m en een werpgewicht tot 150 gram. Super mooie gevoelige toppen en ja ja ook allen met mooie grote ogen op de blank gewikkeld. Dus totaal geen problemen meer met het haperen door de ogen van jullie voorslagen.

Mooi en bijkomend is dat van deze drie prachtige hengels , alle toppen van elk geleverde maat hengel en wordt elk geleverd met standaard 3 carbon toppen, verwisselbaar zijn en LET OP  passen echt in alle drie verschillende lengtes hengels.Ook is er de mogelijkheid om  voor deze drie type hengels glasvezel toppen te kopen voor de liefhebbers van glastoppen.

Nou met deze kleine introductie aan tekst en film , vanaf eind oktober 2015 zijn ze leverbaar en kunnen ze al liggen deze drie top feeders bij u eigen Hengelsportspeciaalzaak.

Alvast veel plezier ermee en laat ze krommen.


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van Leo Stoutjesdijk en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.