Najaarsvisserij blijft goed….

Hey allemaal

Vorige week twee keer de Voordelta bezocht. Zondag samen met Kevin en dinsdag met Leo en Tony. De visserij is nog steeds top, de wijting is nog groter geworden en de scharren blijven onverminderd op je aas vliegen. Je kan werkelijk niets verkeerd doen. Elke onderlijn vangt wel zijn visje. Soms steekt er echter eentje ver bovenuit. Zo bleek de spreader op zondag tijdens de kentering de beste keuze, terwijl dit op dinsdag dan weer niet het geval was.
Aan de R12 zit mooie wijting met de vloed en tijdens de kentering kwam hier veel schar boven. Met de vloed aan de R11 verwachtten we gul en zondag had Kevin een mooie. Op dinsdag kon ik er daar vier pakken, allemaal aan die ene hengel die ik van veel aas voorzag en heel ver uptide in wierp!! Enkele mooie botten en nog twee november-tongen kwamen boven. Twee dagen gewoon genieten. Aan de R5 is het ook gewoon feest en naar ik hoorde was het aan de R1 nog beter.

Hieronder enkele sfeerbeelden:

de stekken van zondag

stekken van dinsdag

Grtz
Nico


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van De Kleine Bootvisser en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.