De nieuwtjes van Berkley 2017

Goedemorgen , rovers

Eerst en vooral aan al mijn volgers een gelukkig en vooral gezond 2017.

En neen deze keer geen grote vissen in mijn armen maar wel de nieuwtjes wat cranks en plugjes betreft .IMG_1662Deze zijn de WARPIGS, als je deze inzet veranderd je stek in een ware gevechtszone , deze cranck is zonder zwemlip en geeft een agressieve actie en maximale mate van lawaai om de aandacht te trekken van de rovers rond de stek.

Om vast komen te zitten moet je geen angst hebben , de stompe lip zorgt er voor dat bij een obstakel de cranck afketst en gewoon  kan verder vissen . Deze is in 11 kleuren verkrijgbaar weegt 14gram is 7.4cm lang en sinking .

IMG_1655

Deze cranckbait is een juweeltje , en helpt u de hard vechtende vissen meer en vaker aan je hengel te krijgen. Deze fantastische cranckbait uitgerust met onweerstaanbare jaagactie en een maximale schittering en staartactie , kan deze zowel jerkend als gewoon draaiend worden binnen gevist.

IMG_1656

Deze kunstaasjes zijn voorzien van roestvrije spitringen en superscherpe haken . En wat het leuke is aan deze aasjes is dat de duikdiepte onder aan de buik vermeld staat ,dus gedaan met van hoe diep zou deze nu weer duiken ? Deze zijn op de markt verkrijgbaar in 9 kleuren ,gewicht 10.5gr en duikt van 0.80m tot 1.80m en is langzaam zinkend . Dus bij stop and go dodelijk voor elke rover die dit aasje niet zal kunnen weerstaan .IMG_1658Dan krijgen we de BAD SHAD dit is een drijvende jerkbait met een onweerstaanbare kantelende staartactie , een aasje dat bij het stoppen weer langzaam naar de oppervlakte wil .

IMG_1659

De Bad Shad is het best werpende kunstaas in zijn soort en zal menig rovers aan de tand voelen . Deze zijn uitgebracht in twee soorten de 5cm die 7gr weegt en duikt tot 2.10en de 7cm van 9.5 gram en die duikt van 1.80 tot 2.70 m .

Al deze kunstaasjes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid voor topprestaties . Voorzien van geweldige kleuren en details ,eenvoudig te monteren ongeacht uw ervaring of je nu een beginner of volwaardig visser bent .Ook hier staan de dieptes en de naam op de buik vermeld.

IMG_1664

THE POWERBLADE dit is een aasje waar ik zelf dit seizoen veel mee aan de slag zal gaan .

IMG_1667

Zeer zeker om baarzen te belagen , maar ook snoek en snoekbaars kunnen dit niet weerstaan , door een simpele ruk aan de hengel komt dit omhoog en dwarrelt naar beneden dat geen enkele rover kan weerstaan . De rigoureuze en optimale finesse waardoor men de aanbeten kan uitlokken worden enkel de vissen gestimuleerd om toe te happen .

Ook deze zijn op de markt gebracht in twee soorten en gewichten .

de 44mm en 9 grams sinking en de 49mm en 11 grams sinking .En zijn uitgebracht in 7 kleuren .

Al deze producten zullen te bekijken zijn tijdens de opendeur dagen bij HAINAUT PECHE OP 18-19 FEBRUARI

EN BIJ MEGA FISH 4-5 MAART waar ik zelf aanwezig zal zijn.

Tot ziens op de opendeurdagen.

groet pappie Berkley


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van Berkley Boys en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.