Beurs in Ouddorp nu zaterdag 7-02-2015

Beste Collegavissers,
Jullie zijn van harte welkom op de beurs in Ouddorp op zaterdag 7-02-2015.
Onze geliefde bootvisvereniging “De Deltavissers” uit Zuid-West Nederland organiseert deze interessante beurs. Hier kan je alles van de zeevisserij vinden en met andere vissers bespreken.
Wij zullen aanwezig zijn met onze boeken en verwachten jullie op onze stand. U kan er ons eerste en tweede boek als primeur bekijken.Hieronder vinden jullie nog extra informatie over deze beurs

Jos Boone bv:


In samenwerking met Navico Nederland en Navionics presenteren zij u een zeer uitgebreid gamma elektronica en accessoires voor de boot. Zoals elk jaar hebben Dien Boone en haar team ook weer een mooie beursaanbieding voor u. Twijfel niet te lang, want op = op! Klik hier voor de aanbieding. Daarnaast is Dien Boone, zoals elk jaar, de bedenker van de gratis prijsvraag waaraan iedereen kan deelnemen. De prijsvraag is absoluut niet ingewikkeld of moeilijk, dus doe ons een plezier een neem massaal deel! Deze keer kan u daarbij helemaal gratis en voor niks een Lowrance Elite 4 HDI kleuren-combo  winnen, ons ter beschikking gesteld door Navico Nederland en Jos Boone bv. Het wedstrijdformulier kan in de kolom hiernaast downloaden. De prijsvraag is vootr IEDEREEN toegankelijk, leden én niet-leden!. De tombolatafel kan altijd op Jos Boone Watersport rekenen. Daarvoor stellen zij 10 cadeaubonnen van € 20,- én nu al een klapper van van formaat: een Vetus Maxwell Anchormax 12v ankerlier beschikbaar. Dit krachtpatsertje heeft een winkelwaarde van € 599,- En… alsof dat nog niet genoeg is, doen ze er in samenwereking met Navionics ook nog 2 sets Navionics Plus kaartjes, samen met een NavionicsSonarChart t.w.v. € 240,-/stuk bij. Als je dacht dat ze het bij Jos Boone hierbij zouden laten, denk dan nog maar eens, want er komt nog! In samenwerking met Navico Nederland zetten ze ook nog eens een draagbare Lowrance LHR-80 marifoon: 100% waterdicht en drijvend, mét ingebouwde gps een Lowrance Elite 3X kleurenvisvinder op de tombolatafel!
www.josboone.nl


De verenigingsstand komt ook terug. De allerlaatste jubileum T-shirts zullen er aangeboden worden en er zal een volledig opgetuigde visboot te zien zijn en vragen staat vrij. Alle vragen met betrekking tot de vereniging, technieken, stekken, regelgeving zullen op eenvoudig verzoek naar best vermogen beantwoord worden.
www.deltavissers.nl


Al zal Peter Dohmen geen standje opbouwen deze dag, onze van hart en origine zoute hoofdredacteur der hoofdredacteurs zal wel aanwezig zijn en zich mengen onder onze bezoekers en standhouders voor de gebruikelijke babbels en het nodige “netwerken”. Je hoort hier wat, je vangt daar wat op en zo blijft een mens op de hoogte.
www.hengelsporthuis.com


Honda Marine Nederland is sinds jaren een vaste gast. Bij hen kan je terecht voor een klein hulpmotortje van enkel pk’s, maar ook voor gigantische krachtpatsers die meerdere honderden pk’s leveren! Voor onze tombolatafel hebben wij bij hen weer heel prettig deze EU10, 1 kW-generator kunnen regelen.
www.honda.nl


Vaste buurman en tevens Honda-dealer is Matijsen Watersport uit Tilburg. behalve voor een Honda krachtbron kan je bij Seb ook terecht voor een prima boot om die motor op te hangen. Matijsen Watersport is dealer voor Raider en Predator visboten.
www.mateijsenwatersport.nl


Peter van der Sterren, Delta 1458, demonsteert als van ouds hoe hij oerdegelijke leef- en andere netjes knoopt. Daarnaast is Peter ook meester palingroker en dat kan u bij hem proeven!
www.zeeuwsepalingrokerij.nl


Met P&S Visreizen en Hengelsport zijn we bij een andere sterkhouder van onze beurs aanbeland. Bij hen hebben we weer 2 keer een leuke vliegreis voor 2 personen naar het Skarnsundet Fjordsenter geregeld. Daarnaast kan u bij hen terecht voor alle sportvismateriaal voor binnen- en buitenland.
www.psvisreizen.nl


Visfileren.nl de bekende website waar menigeen van ons als heeft zitten kijken hoe makkelijk het is om gelijk welke vis te fileren. Althans, hoe makkelijk het lijkt… dat is niet helemaal het zelfde. Net als vorig jaar weer helemaal live in onze zaal: vis fileren! Kijk en leer…
www.visfileren.nl


Vlak bij Jos Boone Watersport en Navico vind je Arie de Lange, onze ere-voorzitter en met voorsprong de grootste “wrakkoloog” van onze vereniging, voor mijn part zelfs van de hele sportvissende wereld! Ik ben nog nooit iemand tegenkomen met een groter archief dan Arie.
De laatste jaren is Arie zijn collectie wrakbeelden aan het uitbreiden van plaatjes uit oude boeken en scans van zijn schrijvende dieptemeter naar high tech beelden van StructureScan opnames van z’n eigen Lowrance HDS-10. Een absolute must voor de liefhebber om bij hem even een kijkje te nemen!


Zwemer Watersport, de leverancier voor Evenrude E-tec en Yamaha buitenboordmotoren uit Kamperland. Zoals steeds kan je bij hen de laatste nieuwe modellen buitenboordmotoren in demo zien. Ook op uw vragen zullen zij graag antwoorden. Voor onze tombolatafel hebben ze altijd onderhoudsbeurtensheques ter beschikking, waarmee een aardig eurootje bespaart kan worden.
www.zwemer.nl


Leo Balemans, Delta 224, en Jaap Schrijver, Delta 907, laten jullie kennismaken met de heilbot- en andere visserij in het hoge noorden.


De Jonghe Bootimport, agent voor Cheeta Catamarans zal u graag voorzien van alle informatie over deze speciaal voor de visserij gebouwde boten. Over de Cheetah en LPG op bb-motoren is in Zeehengelsport een uitgebreide vaarimpressie verschenen. U kan deze reportage nalezen via www.dejonghebootimport.be, bovenaan de pagina van Cheetah-boten.


Vriends Hengelsport, de winkelier uit Achtmaal heeft naar goede gewoonte een grote keuze aan onderlijnen, materiaal voor onderlijnen en kunstaas bij.
www.onderlijnen.nl


Zeeland Boten / Zeeland Aanhangwagens uit Middelburg kan u van dienst zijn bij al uw boot- en trailervragen. Als officieel Honda-dealer kunnen zij u ook verder helpen met alles wat deze, van oudsher betrouwbare viertakters, te bieden hebben. Uiteraard kan u bij hen ook terecht voor allerlei accessoires en spullen voor de watersport.
www.zeelandboten.nl


De Kleine Bootvisser, ofwel Wim Bresseleers, Delta 926 en Nico Opdebeeck, Delta 946, zullen u na hun boekwerk met betrekking tot de Oosterschelde, hun nieuwste werkstuk “De Voordelta” aan u presenteren.
http://dekleinebootvisser.blogspot.be


Zoals gebruikelijk zal de ouddorpse KNRM-reddingboot “Griend” in demo voor de deur op de parking te zien zijn. bent u al “Redder aan de wal”? Vanaf € 5,- per maand steunt ude KNRM bij het reddingwerk.
Kijk voor meer info op www.knrm.nl


Terug van weggeweest: WestPromo Visule Reclame. Hier kan je terecht voor het ter plaatse bedrukken van T-shirts en sweatshirts met het verenigingslogo, de naam van je boot, je Deltanummer of nog wat anders. Prijzen en mogelijkheden vind je hier.
www.westpromo.nl


Kees Hamelink en zijn mensen brengen weer een zeer ruim aanbod hengelspullen mee vanuit het Zeeuws Vlaamse Biervliet. Zoals u weet is Hamelink dé specialist voor zelfbouwhengels van Sportex, Loomis en Greys.
www.keeshamelink.com
Allen daarheen!
Wim & Nico


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog van De Kleine Bootvisser en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.