Karperen met de vaste stok in Bart leert vissen (video)

Komende zondag wordt de laatste aflevering van Bart leert vissen uitgezonden. Deze keer gaan Bart en Boaz karperen met de vaste stok en bungeejump elastiek. Bart krijgt dit keer geen les ván, maar vist een wedstrijdje tegen Viskid Boaz.

Check hier alvast de promo:

Na drie lessen waarin Nickelodeon-presentator Bart alle fijne kneepjes van het sportvissen leerde, vindt Boaz het tijd voor een heuse battle. Aan een kleine stadsvijver gaat het tweetal achter de karper aan met de vaste hengel en elastiek. Het bungeejump elastiek zorgt ervoor dat je zelfs loeisterke karpertjes aan de vaste hengel kunt vangen. Bovendien levert dit een hoop spektakel op. Om de wedstrijd nog spannender te maken, stelt Bart voor dat de verliezer op een ijsje moet trakteren. Boaz weet echter niet dat Bart stiekem een geheim wapen heeft meegenomen. Benieuwd wie de battle wint en moet trakteren? Kijk dan zondag 4 juni vanaf 09.40 uur naar jeugdzender Nickelodeon.

Bart heeft veel geleerd afgelopen weken, hij is de eerste die een karper vangt.

Samenwerking

De nieuwe televisieserie Bart leert vissen is een unieke samenwerking tussen Sportvisserij Nederland en de wereldwijd opererende televisiezender Nickelodeon. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage geleverd aan dit nieuwe sportvisprogramma. Dat is bedoeld om kinderen van 6 tot 12 jaar enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien – net als ouders die meekijken – hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal al veel plezier kunt hebben. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is hopelijk aanleiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant de gaan – de plek bij uitstek waar je écht leert vissen.

Zondag 4 juni om 09.40 wordt de laatste uitzending van de vierdelige serie Bart leert vissen uitgezonden. Bovendien wordt deze uitzending op de woensdag daarop herhaald om 13.20 uur. De afleveringen zijn ook terug te kijken op www.bartleertvissen.nl en via de gratis Nickelodeon app.


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Sportvisserij Nederland en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.