Ed Stoop stopt met Vis TV

In het voorjaar van 2018 gaat Ed Stoop met pensioen en daarom was de vertrekkend Vis TV-presentator gisteren rond 17.00 uur live op Radio 538 in de populaire Coen en Sander Show.

Luister het bijna 7 minuten durende fragment hier terug.

Vis TV 2018 – komend voorjaar pas te zien op RTL 7 – wordt voor Ed (65) het tweeëntwintigste en laatste seizoen als Vis TV-presentator; de Hagenees en medewerker van Sportvisserij Nederland gaat in het voorjaar van 2018 met pensioen.Al vanaf het eerste seizoen in 1996 is Ed hét gezicht van de Nederlandse hengelsport. Zeventien jaar geleden kreeg de BN-er – want zo kunnen we Ed gerust noemen – er bovendien een tweede presentator bij: Marco Kraal. Sindsdien is het duo een zeer vertrouwd gezicht op de zondagochtend op RTL.

Veronica Magazine

Onlangs was Veronica Magazine aanwezig bij nieuwe Vis TV-opnames voor komend seizoen, aan de Naarden Vesting. In de vier pagina’s tellende reportage in het deze week verschenen Veronica Magazine blikt Ed terug op zijn jarenlange tv-carrière én gaat de visfanaat dieper in op zijn aanstaande vertrek.
Het interview met ’s lands bekendste sportvisser bleef niet onopgemerkt, want binnen no time pikten o.a. de Telegraaf en RTL Boulevard het op. Evenals radiopresentatoren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga – zelf ook fervent kijkers van Vis TV. In de radio-uitzending gaat Ed ook nog kort in op eerdere berichtgeving dat de reden om te stoppen zou zijn dat Vis TV presenteren een té stressvolle baan zou zijn en dat hij niet langer boegbeeld van de hengelsport wil zijn. Deze uitspraken in eerdere publicaties werden ietwat uit zijn verband getrokken.

Vis TV onverminderd populair

Het immens populaire Vis TV trekt kijkers van jong tot oud, en van sportvissers tot niet-sportvissers die gewoon graag genieten van de mooie plekjes die het duo door heel Nederland bezoekt. Ook het enthousiasme van Ed en Marco werkt aanstekelijk op de kijkers.
Goed nieuws voor de trouwe kijkers: komend voorjaar is Ed in een nieuw seizoen van Vis TV nog twaalf afleveringen op rij op RTL 7 te bewonderen. En vanaf begin augustus worden alle Vis TV-afleveringen van de seizoenen 2008 t/m 2016 herhaald op RTL 7 – elke doordeweekse ochtend om 09.00 uur. Dat betekent dus 108 extra Vis TV-uitzendingen op nationale televisie tot het einde van dit jaar!
Kijk voor meer informatie over Vis TV op www.vistv.nl, deze site en in Hét Visblad.


Lees ook:


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Sportvisserij Nederland en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.