Ed Stoop aan tafel bij live talkshow Jinek

Vanavond om 22:25 uur is Vis TV presentator Ed Stoop te gast bij de populaire live-talkshow Jinek op NPO1. In de uitzending gaat Ed onder meer in op zijn vertrek volgend jaar bij Vis TV. En hij neemt versterking mee…

Ed Stoop is met 22 jaar één van de langst meelopende tv-presentatoren van Nederland. Dat zijn pres(en)tatie en vertrek iets bijzonders is, blijkt wel uit de uitgebreide media-aandacht. Sinds de aankondiging van zijn vertrek staat de telefoon van onze redactie roodgloeiend en verschijnt het onderwerp te pas en te onpas in de landelijke media. En terecht.

Vanavond wordt hier met Jinek een mooi hoofdstuk aan toegevoegd. En Ed neemt vanavond versterking mee! Zijn vader Aat, 92 jaar en still going strong, is ook van de partij!


Stoop senior (92) en junior (64) weten hun visjes nog steeds te vangen. (Foto: Sander Boer)

Jinek

Jinek is de dagelijkse late night talkshow van Eva Jinek. Het biedt de kijker een ongedwongen sfeer, met een journalistieke aanpak en een goede mix van vrolijke human interest en scherpe, actuele gesprekken. Jinek is elke werkdag live te zien vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor nu vind je op evajinek.nl dagelijks de nieuwsselectie van Eva. Verrassende verhalen die je wereld vergroten. Enjoy!

Vanavond om 22:25 uur op NPO 1. Kijken!


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Sportvisserij Nederland en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.