Bart leert vissen op herhaling

Volgende week herhaalt Nickelodeon de televisieserie Bart leert vissen. Van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli om 08:50 uur zijn de vier uitzendingen te zien waarin Viskid Boaz presentator Bart Boonstra leert vissen.

De goed bekeken serie Bart leert vissen wordt volgende week (week 30) in zijn geheel herhaald op jeugdzender Nickelodeon. Hierin neemt Viskid Boaz¬†– bekend van de meer dan vijftig sportvisvideo’s op zijn YouTube kanaal – Nickelodeon-presentator Bart Boonstra mee naar de waterkant om hem te leren vissen. Zo gaan ze onder meer met de vaste hengel op witvis vissen, penvissen op karper, snoeken met kunstaas en karpervissen met topelastiek. Van maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli zie je om 08:50 uur iedere dag een aflevering waarin Viskid Boaz en Bart op pad gaan. De vier uitzendingen zijn ook te bekijken via de gratis Nickelodeon app en op www.bartleertvissen.nl.

Nickelodeon-presentator Bart Boonstra (links) en Viskid Boaz gaan samen op pad in Bart leert vissen. 


Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Sportvisserij Nederland en met toestemming geplaatst op hengelsportnieuws.nl.